Monday, October 22, 2012

Holla

Motherrye2_5084e69fddf2b34dc3001c48_large
Hello.
Terima kasih daun keladi kerana masih stick membaca blog ini

Aku menarik nafas lega kerana setelah 3 tahun, akhirnya cabaran yang dinantikan sudah berakhir. PMR is officially over. Nak kata lega, awal lagi ni. Tapi apa motif nak risau? Macamlah boleh tukar result kita nanti kan. Mahu mengomel betapa susahnya paper PMR tahun ini pun buat apa.

Aku dah buat yang terbaik, sekarang tugas Allah pula. Aku hanya mampu berdoa dan mengharapkan apa yang terbaik daripada Allah kerana segala perkara pasti ada hikmahnya.

8A? Insya Allah :)

(kalau kementerian turunkan grade lah - ahaks!)

Memandangkan PMR dah habis. Bosan dan takde kerja, aku baca lah balik post-post blog yang lama. Aku jumpa post ini. Ya Allah, bila baca balik rasa macam "eh betul ke aku yang karang ni" hahaha sebab memalukan! Rasa macam tak percaya je.

Ya Allah, childishnya aku dulu! >v<
 

about me

My photo
Malaysian dan orang Melayu hence, the rojak language in this blog. "My thoughts are stars I can't fathom into constellation" - John Green.

reach me

advert