Tuesday, November 19, 2013

Tuesday, August 13, 2013

Post 6 pagi

Mia, 3, kiri.
Adik aku yang berusia 5 tahun datang terkedek-kedek berjalan ke arah aku. Kemudian dia pusing kepala 90 darjah ke arah timur dan terus berpusing berjalan mengikut arah tersebut. Dia tunduk dan mengangkat botol susu yang kosong dan kembali berjalan ke arah aku.

Oh no.
Suruh buat susu lah tu.
*mengeluh*

"Kakak shila, nak susu!!" teriak mia, sang penyeri kami sekeluarga.

aku tarik botol susunya dan sorok dibelakang.
"kalau kakak shila buat, apa kakak dapat?"

diam.

"kakak shila dapat kasih sayang mia!"

Monday, May 27, 2013

Let's talk about my life

Tumblr_lv9py4w1ti1r00cb8o1_500_large
Assalamualaikum.
So, after 3 months of not posting or saying or just telling about my life so here I am, ready to expose it all. If you added in Facebook or follow me on Twitter, you'd probably know that I've changed my school because I'm accepted to MRSM Kubang Pasu, Kedah.

And it was a hella of journey. From Selangor to Kedah. From a goverment school to an elite school. Phew, sure it's tough as hell. I was so excited because it has been a dream come true for me. I've been longing to enter boarding school since I was 12! and Alhamdullilah, at the age of 16, I managed to get myself into one of the most elite schools in Malaysia :)

But things weren't always the same. The enviroment is different. The culture of study is a whole new level for me. I admit, aku ni malas gila nak belajar and time PMR dulu banyak bergantung pada tuitions to recall what have I learn and what have I forgotten semua. Now dekat sekolah baru ni, I've to struggle.
NO MORE TUITIONS. Study on your own. Usaha sendiri.

   20081217220053_large
Pastu berjauhan dengan parents lagi satu hal. Ah, itu lumrah biasa bagi pelajar asrama. Bohong lah kalau tak homesick, tak rindu. Rindu tu rindu tapi takde lah sampai tergedik nak balik.

Alhamdullilah, I'm strong. Kat sana, friends were okay. Diorang semua friendly cuma I've a bit communication issue je sebab they all talk in bahasa kedah which I'm not good at but I'm learning :) Kadang-kadang sampai terkeluaq cakap kedah.

Uhmmm
Cerita tak habis lagi but I shall continue it, InsyaAllah.
It's almost 3AM and I need to get my beauty sleep so, until next time!
xx
 

about me

My photo
Malaysian dan orang Melayu hence, the rojak language in this blog. "My thoughts are stars I can't fathom into constellation" - John Green.

reach me

advert