Tuesday, May 27, 2014

manja

Assalamualaikum.

Sekarang ini tengah cuti semester for budak-budak sekolah. Fortunately for us, kami dapat pulang bermalam awal daripada sekolah-sekolah lain dan start cuti sekolah lebih awal daripada budak-budak lain.

Memandangkan lepas ini akan masuk semester 2, my last 6 months in high school ini mungkin tak banyak dah pulang bermalam sebab nak concentrate study for SPM. Maka, cuti semester ini (sekarang) lah masanya untuk aku bermanja-manja dengan mama & papa sebelum aku menduduki SPM ni.

Namun......

[flashback]

*went to my parents room*
*sat next to mama*
*hug and being clingy and manja to her*

MAMA: Ni kenapa ni.. cikgu tak ada bagi homework ke? dah study ke belum? Ingat tak tahun ni Shila SPM?
but.. but.. i just want to manja manja with you, mama
 

about me

My photo
Malaysian dan orang Melayu hence, the rojak language in this blog. "My thoughts are stars I can't fathom into constellation" - John Green.

reach me

advert