Friday, December 26, 2014

Beauty mistakes by woman

السلام عليكم
☯
First of all, Merry Christmas for those who celebrated! :D May you have a wonderful celebration and advanced Happy New Year from me!

Ok so, this post.. it will be different.

How different?

Well, in this post I'm going to talk about YOU! About US! About WOMAN!
*teeet*  FEMINIST ALERT?!
Not that I'm a sexist or wtv but no, just sharing this though. Hope you don't mind.

Sesungguhnya ilmu itu perlu disebarkan dan dimanfaatkan jadi aku harap to all the ladies out thur, I hope this post will somehow beneficial for both of us =)

OK LET'S BE HONEST HERE. Just answer this simple question; Apakah persamaan semua perempuan?

To be frank, ladies always ALWAYS put looks & appearance as their major priority. Bukan perempuanlah kalau tak berulang kali check diri kat depan cermin. Mirrors are our best friend and memang pantang sangat (!!!!) kalau jumpa kat mana-mana. Punyalah narsistik perempuan ni. Ceh. Aku exaggerate lelebih je lawls jangan ler marah hihiks

Have you heard any beauty mistakes?
Like, pshhh idk? Wearing the raccon eyeliner style around their eyes maybe?
Ok come on lah I gotta admit it look cool on Taylor Momsen but sometimes it DOESN'T.

OOOOH KO HINGAT SEXY LA SMOKEY EYES KO TU TAPI SEBENARNYA???
BOOM!!!
CREEPY UOOLLSSSS!!
So girls, please avoid looking like a creepy little racoon lady even if you're attempting to be goth-ish. With the wrong beauty application technique, you will get a terrible eye makeup look. Kalau dah gigih sangat tengok tutorial dekat youtube or google tapi masih tak menjadi, please, tarik somebody to help you. Populasi wanita sangat tinggi hokayyy you're never alone.

The second beauty mistake is applying a dark lipliner to get a bold makeup appearance. Sorry to say ladies, but this technique is definitely a No-No if you didn't master the art of make-up! Because.. see this picture below;
Oh honey...
Does that look feminine or pretty to you? NOPE. It looks like a total joke. The thing is, make up should blend nicely with your face & not contradicting. The best trick to get a gorgeous looking lips is to usea nice lip glaze colour which matches your skin tone =)

OK LASTLY
(yeaaaaah THANK GOD DAH LAST)

The third mistake often done by many women is SPRAYING ON TOO MUCH PERFUME after getting dressed. Ladies selalu buat kesalahan ni lagi-lagi bila dia tengah cuak, Contohnya punya la rushing dan berdebar nak pergi date (ehem ehem), kahwin ke (lol) or go to majlis yang grand seperti formal dinner event or diinterview bakal mak mertua ke. They tend to showering themselves with perfume. 
NOW IT'S TIME TO STOP!
It's ultimately a turn off and definitely makes others stay away from you. Tah tah bakal mak mertua ko ni deria bau dia kuat pastu kau pulak cuak kan pi curah sebotol perfume haa kau datang datang je rumah dia terus dia halau sebab tak tahan bau wangi kau yang terlampau kuat tu.

If you want to smell lovely all day, just spray on a few mist of your fragrance to your neck, wrist & underarms. If you are wondering where you can buy new beauty items to implement these new solutions, check out ZALORA as it offers a wide range of beauty products online for women from various local and international brands!

GO GO CHECK ZALORAAAA

Friday, December 12, 2014

On the very last day at maktab

السلام عليكم
Untitled
I read at someone's blog. She said she felt it was better to express a story or her feelings in English. And I completely agree. Sebab kalau aku type dalam bahasa Melayu at some point, akan bercampur dengan English juga. Ish, tengok tu. Jadi, before I start talking rubbish and wasting your time; let me warn you- aku cakap campur tau. Kejap Melayu kejap English. Kadang English aku ni takdelah perfect ada je error tapi ala manusia kan (alasan common pfft) tapi jangan salah faham. Sebagai anak Melayu & warganegara Malaysia, saya menyanjung Bahasa Melayu. Lidah aku 100% BM. Kat alam maya je tetibe gedik gedik keluar BI.

SPM has ended. For me. For all 97 batch. Woah. Is this for real. Aku dah jawab SPM. Dah habis high school!!!
Peh terasa seperti dewasa.
1SxTUSm.gif (500×250)
Masa Biology Paper 3 on 25th Nov 2014, when the ketua pengawas annouced "ok masa tinggal 15 minit lagi. Pelajar dilarang keluar daripada dewan" dah buat aku excited bercampur gelabah. Excited sebab OMG LAGI 15 MINIT NAK MERDEKA, gelabah sebab aku tak siap habis lagi Paper 3 lol

Then he annouced, "Ok masa sudah tamat. Sila letak pen anda sekarang. Pengawas akan kutip kertas anda" or something like that. Ya Allah masa itu hanya Allah je tahu betapa bersinar & riangnya muka pelajar-pelajar Biologi MRSM KuPa. Semua tersenyum tersengih like
Mampu tersenyum je lah sebab tak boleh buat bising lagi. Lepas itu, ketua pengawas dah minta maaf. ucap tahniah dah habis & berterima kasih then he said "Ok boleh bersurai" but we stayed still in our chair. Nobody moved.

Salam (Pres batch) quickly left from Dewan Seri Perdana (but known as DB by kuparians) and came back with gifts in his hands. We instantly gave a big clap to him as he walked straight to the stage. He got on stage, gave the gifts to all pengawas & grabbed the mic (lol)

Pastu apatah dia merapu aku pun lupa tapi gratitude to semua pengawas was definately included. He finished his short speech pastu EVERYONE naik pentas untuk salam pengawas. Masing-masing was like "Terima kasih, cikgu. Doakan kejayaan kami. Maafkan kami" eventhough they were just our pengawas. Adalah cikgu ni balas balik kata "Eh buat apa minta maaf hampa dak buat salah apa pun semua baik ja. Semoga berjaya" hikhik sayang cikgu!! (ノ◕ヮ◕)ノ*:・゚✧

As I got off the stage, I heard the boys were screaming at the back like
while girls just
Nikmat woi dengaq depa jerit. Selalu aku benci depa hingaq. I quickly left DB and tried to find my parents. I found their car but not them. Rupa-rupanya diorang tengah tunggu kat tempat lain ok takpelah. Pastu aku peluk erat dan balik asrama kemas barang untuk balik selama-lamanya (peh syahdu)

I think everyone at asrama masa kemas barang was like
peace out suckeh!!! *campak semua exercise books*
Selesai kemas, borak & bidding goodbyes, we went to the hotel. We stayed at TH Hotel for a night. Walaupun badan penat mengangkut beban dan segala barang aku yang ada selama 2 tahun dekat maktab, tapi aku nekad nak mandi swimming pool MASA TU JUGAK.

Sampai hotel semua terus lari pi bilik, tukaq baju, lari pi swimming pool pastu terjun. LUCKILY TH HOTEL ADA SWIMMING POOL KHAS UNTUK MUSLIMAH. LUCKILY LAGI TAKDE ORANG MASA TU!!!! Sebab dah nak dekat Maghrib lol and we weren't supposed to be there sebab the pool close at 7. Haha

Tapi sebagai jiwa yang baru merdeka dan masih muda, aku melantakkan segala peraturan. Kat swimming pool tu, bersaksikan mama dan adik-adik aku- Aku jerit sekuat hati dalam air.

WEEEEEHHHHHHHH SPM HABIS DAAHHHHHHHHHHHHH

pastu esoknya aku rasa macam nak demam
 

about me

My photo
Malaysian dan orang Melayu hence, the rojak language in this blog. "My thoughts are stars I can't fathom into constellation" - John Green.

reach me

advert